Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Tower of London

.






Και λίγο διάβασμα:
για την ιστορία... και την ανακήρυξή του σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
.

6 σχόλια:

kiki είπε...

Ξαναζηλεύωωω! Δεν έχω πάει ΑΚΟΜΑ στο Λονδίνο!

lakis είπε...

Όμορφες εικόνες. Αν και δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα το Λονδίνο αφού το θεωρώ πολύ "κρύο" (και δεν εννοώ τον καιρό), κάτι τέτοιες φωτογραφίες είναι που με κάνουν να θέλω να το επισκεφθώ ξανά. Μέρα καλή

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες!!
Καλημέρα, καλή βδομάδα:))

Nena είπε...

Ωραίο ταξίδι! Μερικοί με κοροϊδεύουν που το προτιμώ απ το Παρίσι. Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
Όμως, αν δεν έχετε πάει ήδη, θα σου έλεγα το επόμενο ταξίδι σας να είναι στο Βερολίνο.

Natassa είπε...

αφού διαφωνήσω με την Νένα, καλοπροαιρετα και για την εξέλιξη της κουβέντας, δεν θα πρότεινα ποτέ το Βερολίνο, και γω το ψάχνω ακόμα με το Λονδίνο αν μ αρέσει ή αν δεν μ αρέσει (πάντα κορυφ΄΄η κ ανευ συναγωνισμού θεωρώ το Παρίσι) νομίζω ότι πρέπει να πάω ακόμα μια φορά για να το αποφασίσω αλλά ΑΛΑΡΓΑ από το Βερολίνο...είναι η πόλη όπου όοοολος ο κόμσος κυκλοφορά μουτρωμένος, αν δεις κανένα να ευθυμεί ή να χαμογελά κατά πάσα πιθανότητα είναι ξένος!

elie είπε...

Η αλήθεια είναι ότι είχα να πάω στο Λονδίνο από μαθήτρια... Άλλα τα μάτια τότε άλλα τώρα. Παρ' όλο που και τότε μου άρεσε, τώρα ενθουσιάστηκα. Δεν μπορώ να το χωρέσω σε λέξεις ούτε σε φωτογραφίες αλλά η αίσθηση που μου έχει αφήσει είναι μια απίστευτη πληρότητα. Συνήθως όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι δείχνω μια σπουδή να "προετοιμάσω" τον επόμενο προορισμό. Ε, τώρα σκέφτομαι πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναπάω.
Χωρίς να έχω πάει Βερολίνο έχω την αίσθηση ότι το ίδιο θα νιώσω κι εκεί, παρά τη... μουρτζουφλιά των γερμανών...